Warning: Missing argument 2 for remove_filter(), called in /home/gomobinl/public_html/resellers/wp-content/themes/goMobi-global/functions.php on line 20 and defined in /home/gomobinl/public_html/resellers/wp-includes/plugin.php on line 271
goMobi Nederland | About

Over goMobi

goMobi is een innovatief systeem speciaal ontwikkeld zodat kleine tot middelgrote bedrijven het meeste uit de mobiele revolutie kunnen halen. Vooruitstrevend in ontwerp en toch eenvoudig te gebruiken, goMobi zorgt er voor dat bijna iedereen een gebruikersvriendelijke mobiele website van hoge kwaliteit binnen enkele minuten kan maken.

Als dochteronderneming van Afilias Limited is dotMobi opgericht door 14 toonaangevende bedrijven waaronder Ericsson, Google, GSM Association, Hutchison 3, Microsoft, Nokia, Orascom Telecom, Samsung Electronics, Syniverse, T-Mobile, Telefónica Móviles, Telecom Italia, Visa and Vodafone.

goMobi sites

De mobiele website van goMobi werkt door het combineren van traditionele content management systemen met de snelheid en de simpliciteit van het bouwen van een mobiele website. Dit zorgt voor mobiel vriendelijke websites, die op alle mobiele mobiele platformen werken en ontwikkeld zijn tegen een bedrag dat bijna voor iedereen betaalbaar is. goMobi is een product van dotMobi, een wereldspeler in de ontwikkeling van mobiele diensten en systemen voor externe bedrijven.

 

Makkelijk en snel

Focus je op hoe het er uit ziet en niet op de techniek. goMobi heeft een gebruikersvriendelijk Content Management Systeem om snel een mooie mobiele website te maken.

Try it Now

De wereld leider op het gebied van device detection.

’s Werelds grootste mobiele community.

Evalueer of je klaar bent voor een mobiele toekomst.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×