Warning: Missing argument 2 for remove_filter(), called in /home/gomobinl/public_html/resellers/wp-content/themes/goMobi-global/functions.php on line 20 and defined in /home/gomobinl/public_html/resellers/wp-includes/plugin.php on line 271
goMobi breidt partnernetwerk voor mobiele sites uit - Blog | goMobi Nederland
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/gomobinl/public_html/resellers/wp-content/themes/goMobi-global/inc/gomobi_styles_scripts.php on line 17

goMobi breidt partnernetwerk voor mobiele sites uit

Dit jaar zoeken meer bezoekers via mobiel dan desktop computers naar informatie en 80% van de mensen gaat niet zonder mobiel het huis uit. Feit is dat mobiele sites beter scoren in zoekresultaten en sneller laden. Een echte mobiele website die inspeelt op mobiel gedrag is dan ook steeds belangrijker.

goMobi staat achter honderdduizenden mobiele websites in meer dan 65 landen en is ook actief op de Nederlandse markt. Via het goMobi partnernetwerk levert goMobi mobiele websites van een hoge kwaliteit, die gemakkelijk in gebruik en kostenbesparend zijn. goMobi biedt een compleet Nederlandstalig platform met Nederlandstalige Support.

Mobiele websites onder white label
Met de white label oplossing biedt goMobi haar partners de mogelijkheid om onder eigen naam betaalbare en gebruiksvriendelijke mobiele websites aan te bieden. Diverse integratietools maken het mogelijk om mobiele websites te maken en te beheren met de mogelijkheid om een gratis 30 dagen testaccount aan te bieden. Partners zijn o.a. hostingbedrijven, internet-, SEO- en reclamebureaus, maar ook bedrijven met een groot klantenbestand.

Gebruiksgemak en betaalbaarheid
goMobi heeft de eindgebruiker in gedachten. Het MKB weet dat ze een mobiele website moeten hebben en maar denken vaak dat het te duur of te ingewikkeld is. Met het bekroonde systeem van goMobi kan iedereen een mobiele website maken, binnen 15 minuten! Mobiele sites die snel laden en gemakkelijk te gebruiken zijn zonder enige technische kennis.

Best Mobile Website Creator
Vorig jaar werd goMobi verkozen tot winnaar van de ‘Best Mobile Website Creator’ categorie door About.com met 91% van de stemmen. De About.com Reader’s Choice Awards is een jaarlijkse wedstrijd die de beste diensten en producten in verschillende sectoren herkent. Het gebruiksgemak en de mogelijkheid om zowel grote als kleine bedrijven te helpen met het creëren van mobiele websites werd vooral genoemd als reden.

goMobi op HostingCon Europe
goMobi is aanwezig op de eerste HostingCon Europe om de bezoekers te informeren over de mogelijkheden van het goMobi partnership.

HostingCon Europe wordt gehouden in de Passenger Terminal Amsterdam op 14 en 15 oktober a.s. Met de couponcode 54241719 ontvangt men 10 euro korting op een normale pas en 40 euro korting op een VIP pas. Aanmelden kan via de website van HostingCon.

Meer informatie: www.gomobi.nl.

Noot voor de redactie
Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met Yvonne de Boer. Per telefoon 085-40 123 92 of per e-mail via info@gomobi.nl .

Achtergrondinformatie goMobi
goMobi is een innovatief systeem speciaal ontwikkeld voor kleine tot middelgrote bedrijven om het meeste uit de mobiele revolutie te kunnen halen. Vooruitstrevend in ontwerp en toch eenvoudig te gebruiken, zorgt goMobi er voor dat bijna iedereen een gebruikersvriendelijke mobiele website van hoge kwaliteit binnen enkele minuten kan maken.

De mobiele website van goMobi werkt door het combineren van traditionele content management systemen met de snelheid en de simpliciteit van het bouwen van een mobiele website.  Dit zorgt voor mobielvriendelijke websites, die op alle mobiele mobiele platformen werken en ontwikkeld zijn tegen een bedrag dat bijna voor iedereen betaalbaar is.

goMobi is een product van dotMobi, een wereldspeler in de ontwikkeling van mobiele diensten en systemen voor  externe bedrijven.

Als dochteronderneming van Afilias Limited is dotMobi opgericht door 14 toonaangevende bedrijven waaronder Ericsson, Google, GSM Association, Hutchison 3, Microsoft, Nokia, Orascom Telecom, Samsung Electronics, Syniverse, T-Mobile, Telefónica Móviles, Telecom Italia, Visa and Vodafone.

Share

De wereld leider op het gebied van device detection.

’s Werelds grootste mobiele community.

Evalueer of je klaar bent voor een mobiele toekomst.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×