Warning: Missing argument 2 for remove_filter(), called in /home/gomobinl/public_html/resellers/wp-content/themes/goMobi-global/functions.php on line 20 and defined in /home/gomobinl/public_html/resellers/wp-includes/plugin.php on line 271
Copy-paste werkt niet bij mobiele marketing - responsive is uit - Blog | goMobi Nederland
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/gomobinl/public_html/resellers/wp-content/themes/goMobi-global/inc/gomobi_styles_scripts.php on line 17

Copy-paste werkt niet bij mobiele marketing – responsive is uit

Consumenten spenderen steeds meer tijd op het mobiele netwerk, maar bedrijven hebben moeite om hen daar via de klassieke recepten aan te spreken. Internetsurfers zijn in steeds grotere aantallen mobiel verbonden, het is een evolutie die niet tegen te houden is. Bedrijven, en dan specifiek de marketing afdelingen, zullen hierdoor hun digitale aanwezigheidsbeleid grondig moeten herzien.

mobiele marketing trend

Mobiele pagina’s zijn al lang niet meer enkel een uitbreiding van de desktopwebsite. De volgorde van belang zal in vele gevallen omkeren, als dat al niet in feite zo is. Een website bouwen die responsief is, is daarbij niet genoeg. Surfers willen niet te veel tijd besteden aan het navigeren op een pagina wanneer ze iets zoeken. “Dynamisch verkleinde content kan zich niet aanpassen aan de specifieke context van de consument die mobiel surft,” aldus cio.com analist Ryan Skinner van onderzoeksbureau Forrester. Verder gaan in het mobielvriendelijk maken van de bedrijfswebsite is dus de boodschap.

If you think responsive Web design meets your customer’s needs, you better think again (and think fast). Mobile users are on the move and want answers quickly. Treating mobility like an extension of your Web presence won’t cut it.

Verder zijn mensen afkerig van traditionele advertenties op hun mobiele scherm. Veel populaire platformen zoals Buzzfeed, Facebook en LinkedIn weren die dan ook van hun apps. Maar twee procent van de mobiele surfers zou aanbiedingen van merken op hun toestellen willen zien, volgens een Boxever studie.

Wat willen die consument dan wel? Korte, relevante berichten die to the point zijn, liefst geen expliciete sales pitches maar teksten die de lezer engageren. Gebruikers zoeken mobiel sneller naar bedrijven op sociale platformen, volgens Forrester, wat kansen biedt. Via positieve interactie bouw je een relatie op met potentiële klanten. Zodra die band er is, heb je wél enige marge om bijvoorbeeld gepersonaliseerde berichten te sturen.

De Oplossing

Maak een mobiele website die speciaal gemaakt is voor tablets, mobiel en smartphones.
Probeer het eerst geheel gratis een maand uit.

gratis-testen

Share

De wereld leider op het gebied van device detection.

’s Werelds grootste mobiele community.

Evalueer of je klaar bent voor een mobiele toekomst.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×