Warning: Missing argument 2 for remove_filter(), called in /home/gomobinl/public_html/resellers/wp-content/themes/goMobi-global/functions.php on line 20 and defined in /home/gomobinl/public_html/resellers/wp-includes/plugin.php on line 271
Word partner en verhoog je omzet met goMobi

VERHOOG JE OMZET MET GOMOBI

Het goMobi partner netwerk van resellers en partners is internationaal. goMobi staat achter honderd duizenden mobiele websites in 65 landen overal ter wereld. We bieden je een systeem aan om mobiele websites te verkopen als value added service voor jouw klanten. Net zoals bijvoorbeeld SSL, spamfilters of Hosted Exchange voeg je mobiele websites toe aan je producten en diensten portfolio.

Inkoopprijzen Wat zit er bij

 

WAAROM PARTNER WORDEN?

Volledig Hosted Cloud Platform

Eenvoudig in Gebruik

cloud-platform Robust en schaalbaar platform om mobiele websites te testen, te bouwen en te beheren. easy-manage Beheer de sites of laat de eindgebruiker zelf inloggen. Alles via de handige configuratie assistent met ingebouwde helpdesk.

Complete Marketing en Technische Support

Eenvoudig te Implementeren

full-marketing Je krijgt alle marketing en technische support zodat jij je kan focussen op je klanten. get-on-board Het complete gratis-test en sales systeem staat voor je klaar. Je kunt direct aan de slag met het verkopen van mobiele websites.

 

White Label

goMobi geeft je een compleet white label platform. Overal staat dus jouw bedrijfsnaam. Ook de voorbeeld-pagina is voorzien van jouw logo. Plaats teksten op je website, nodig jouw klanten uit om een test aan te vragen en zet de test om in een betaald abonnement. Zo simpel kan het zijn om meer tevreden klanten te krijgen. Value Added Services zorgen voor een hogere klant-retentie. Wil je een demo voor jouw bedrijf en kennis maken met het hele systeem? Neem dan even contact met ons op!

Ben je zo ver?

gomobi_partner
Of je nu een grote hosting provider bent of persoonlijk al je klanten helpt, het verkopen van goMobi is eenvoudig. Bekijk je inkoopprijzen en ontdek wat er allemaal bij het partner programma zit.

 

Inkoopprijzen Wat zit er bij

De wereld leider op het gebied van device detection.

’s Werelds grootste mobiele community.

Evalueer of je klaar bent voor een mobiele toekomst.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×